Het seizoen is weer begonnen! Wat zijn jouw plannen voor je volgende vakantie?

Je duikbrevet is dichterbij dan je denkt

Als je het brevet in Nederland behaalt kun je echt overal ter wereld duiken, maar duiken in exotische oorden is op dit moment niet eenvoudig. In Nederland is daarentegen het cursusseizoen volledig hervat binnen de richtlijnen van het RIVM. Dit is je kans om in je eigen taal, op je eigen tempo, het felbegeerde brevet te behalen. Bovendien ben je altijd meer dan welkom als je bij het divecenter vermeld dat je in Nederland bent gebrevetteerd.
Elke duiker is anders en Westland Diving verzorgt de opleidingen gericht op de cursist. Geen grote groepen maar persoonlijke aandacht. Aarzel dus niet en vraag ons om de mogelijkheden. En wil je eerst eens ervaren hoe leuk het is om onderwater te ademen, dan bezorgen wij je een onvergetelijke ervaring met een verrassende introductieduik! Tot snel!

De eerste grote clubduik is een feit.

Op zondag 2 augustus was er eindelijk weer de mogelijkheid voor een ouderwets drukke clubduik. Binnen de richtlijnen van het RIVM. Bij "het Koepeltje" in Scharendijke streek voor het eerst sinds de nieuwjaarsduik weer een grote groep WD-duikers neer op de oever van het Grevelingenmeer. Deze locatie biedt bij uitstek veel onderlinge ruimte.
Zowel veteranen als cursisten en pas gebrevetteerden hebben twee heerlijke duiken kunnen maken en kijken met veel plezier terug op deze geslaagde dag. Bekijk ook de foto's op onze Media pagina