De lente lijkt nog ver, maar het duiken gaat door

Winterslaap? Ik dacht het niet!

We hebben de traditionele nieuwjaarsduik achter de rug. Dit jaar in "Het Twiske" en het water was helder en nog 4ºC. Maar de snert, rookworst en glühwein maakte het weer compleet. Maar op onze lauweren rusten zit er niet in. De eerste PADI OpenWater cursisten dienen zich alweer aan, alle hoekjes van "Ons Huisrif" en de website worden voor én achter de schermen bijgewerkt en het materiaal geserviced.
Maar ook de trainingen, workshops en opleidingen lopen door. Een groep is zich al aan het voorbereiden op een chill-en-duik-vakantie aan de Rode zee.
En jij? Wat ga je deze zomer doen?

Je duikbrevet is dichterbij dan je denkt

Als je het brevet in Nederland behaald kun je echt overal ter wereld duiken, maar misschien wil je de cursus in een warm land volgen. In dat geval biedt Westland Diving de ultime oplossing!!! De PADI verwijzing. Doe de theorie, het examen, én alle skills bij Westland Diving. Met je PADI-verwijzing op zak doe je de praktijkduiken bij het divecenter in je hotel en je kunt daarna fijn de rest van je vakantie zelfstandig duiken.
Tijdje niet gedoken? Doe bij ons de PADI-Reactivate en je kunt direct weer onder water, met wat extra tips voor je vakantieduikjes.
Klik hier! en je krijgt van ons snel alle info, en desgewenst een trainingsvoorstel.