Wat doe jij deze zomer?

Lekker het water in op je vakantiebestemming natuurlijk!

De dagen gaan weer lengen, het wordt langzaam weer wat warmer. Tijd een vakantie te boeken misschien? Niets is zo lekker als warm water, warm zonnetje, en de wondere waterwereld. Of je nu eens een duikje wil maken, of gewoon lekker snorkelen, wij hebben de beste voorbereiding.


Als je het maximale plezier wilt halen uit je snorkeltrip kun je de Discover Snorkeling workshop doen.  Het is binnenkort zelfs mogelijk een FullFaceMask workshop te doen.
Klik hier! voor meer informatie!

Je duikbrevet is dichterbij dan je denkt

Als je het brevet in Nederland behaald kun je echt overal ter wereld duiken, maar misschien wil je de cursus in een warm land volgen. In dat geval biedt Westland Diving de ultime oplossing!!! De PADI verwijzing. Doe de theorie, het examen, én alle skills bij Westland Diving. Met je PADI-verwijzing op zak doe je de praktijkduiken bij het divecenter in je hotel en je kunt daarna fijn de rest van je vakantie zelfstandig duiken.
Tijdje niet gedoken? Doe bij ons de PADI-Reactivate en je kunt direct weer onder water, met wat extra tips voor je vakantieduikjes.
Klik hier! en je krijgt van ons snel alle info, en desgewenst een trainingsvoorstel.