De lente is al begonnen, het duikseizoen start

Altijd actief

Het wordt nu snel warmer, al laat de watertemperatuur nog even op zich wachten. Maar stilzitten kunnen we niet. We hadden de traditionele nieuwjaarsduik in Het Twiske nog maar net achter de rug, of een aantal leden konden de verleiding niet weerstaan om in het Egyptische water te duiken.
De eerste PADI OpenWater cursisten dienen zijn alweer met een cursus gestart, maar ook nieuwe instructeurs en divemasters certificeren zich op dit moment.
Maar ook alle hoekjes van "Ons Huisrif" en de website worden voor én achter de schermen bijgewerkt en het materiaal geserviced.

En jij? Wat ga je deze zomer doen?

Je duikbrevet is dichterbij dan je denkt

Als je het brevet in Nederland behaald kun je echt overal ter wereld duiken, maar misschien wil je de cursus in een warm land volgen. In dat geval biedt Westland Diving de ultime oplossing!!! De PADI verwijzing. Doe de theorie, het examen, én alle skills bij Westland Diving. Met je PADI-verwijzing op zak doe je de praktijkduiken bij het divecenter in je hotel en je kunt daarna fijn de rest van je vakantie zelfstandig duiken.
Tijdje niet gedoken? Doe bij ons de PADI-Reactivate en je kunt direct weer onder water, met wat extra tips voor je vakantieduikjes.
Klik hier! en je krijgt van ons snel alle info, en desgewenst een trainingsvoorstel.