Fijn duikseizoen

Het is weer zomer, ook onder water.

De Nederlandse duikstekken zijn weer druk bezet. Nu krijg je pas een indruk hoe populair duiksport in ons land is. Ook bij gasten uit België en Duitsland.
Baby sepia's wurmen zich uit hun eitjes, jonge snotolfjes en aaltjes zoeken nieuwsgierig hun weg en hier en daar zwemmen zelfs zeehonden, het is zomer onder water.

In het zomerseizoen sluit het zwembad en is er geen gelegenheid tot trainen en praktijklessen. In navolging hiervan zullen wij ook niet frequent aanwezig zijn op het Divecenter. Uiteraard staan wij onverminderd voor je klaar, maar graag op afspraak.
Deze zomerstop duurt van 22 juli tot 2 september. Wij blijven gewoon bereikbaar voor de service die je van ons gewend bent.

En jij? Wat ga jij na de zomer doen? Vakantie naar het blauwe water?

Je duikbrevet is dichterbij dan je denkt

Als je het brevet in Nederland behaald kun je echt overal ter wereld duiken, maar misschien wil je de cursus in een warm land volgen. In dat geval biedt Westland Diving de ultime oplossing!!! De PADI verwijzing. Doe de theorie, het examen, én alle skills bij Westland Diving. Met je PADI-verwijzing op zak doe je de praktijkduiken bij het divecenter in je hotel en je kunt daarna fijn de rest van je vakantie zelfstandig duiken.
Klik hier! en je krijgt van ons snel alle info, en desgewenst een trainingsvoorstel. Vanaf 22 september zijn de leslocaties weer geopend.