Grote storing zwembad Vreeloo duurt voort.

Update: Vrijdag j.l. zijn door een grote technische storing alle lessen en training komen te vervallen. Het ziet er naar uit dat pas komend weekend het zwembad weer open gaat voor publiek. Wij zullen er voor zorgen dat alle lessen en trainingen kunnen worden ingehaald. Zoals het er nu voor staat kunnen wij de lessen een trainingen hervatten op vrijdag 18 oktober.

Onze vulautomaat is weer beschikbaar.

Vorige week en weekend is onze vulautomaat buiten gebruik geweest door een technisch probleem. Woensdagavond j.l. is de vulautomaat weer hersteld en getest. Op dit moment is de automaat weer beschikbaar voor uw persluchtvullingen.
Onze excuses voor het ongemak.

Het cursusseizoen is weer aangebroken!
Wat zijn jouw plannen voor deze winter?

Je duikbrevet is dichterbij dan je denkt

Als je het brevet in Nederland behaald kun je echt overal ter wereld duiken, maar misschien wil je de cursus in een warm land volgen. In dat geval biedt Westland Diving de ultime oplossing!!! De PADI verwijzing. Doe de theorie, het examen, én alle skills bij Westland Diving, op jouw tempo, in jouw taal. Met je PADI-verwijzing op zak doe je de praktijkduiken bij het divecenter in je hotel en je kunt daarna fijn de rest van je vakantie zelfstandig duiken.
Klik hier! en je krijgt van ons snel alle info, en desgewenst een trainingsvoorstel.